Qui sóc?

Hey Readers!!

Si heu entrat en aquest apartat vol dir que sou una mica cotilles (xafarders amb català correcte) i voleu saber qui hi ha darrere  el blog.

El meu nom és molt comú (de fet dieu 3 noms catalans i segurament l'encertareu), així dons vaig adoptar el nom de Wina de la trilogia Memories d'Idhún.

Vaig nèixer un juliol  del 2000  una mica lluny de Catalunya...  a Xina.  Tot i aixi porto tota la vida aquí  i  la meva  llengua materna és el català.  Estudio uns quants idiomes i m'agradaria estudiar periodisme (tot i que encara he decidir -me del tot).

M'encanta llegir des de ben petita, gràcies els meus oncles que em van introduir el món de la lectura.
harry potterCom a moltíssima gent, Harry Potter va marcar la meva infància i la meva vida lectora. 
A partir d'aquesta lectura vaig seguir llegint i ja no he parat. Altres sagues que m'han marcat  la meva vida lectora han sigut: Memòries D'Idhun,  Els Jocs de la Fam, o  Caçadors d'Ombres: Els Orígens  entre d'altres.
El meu genere  preferit és  la fantasia  tot i que la  novel·la chic-lit  també m'encanta.
A part de llegir, també m'agrada escoltar música. Tinc un gust musical bastant variat i a la meva llista de Spotify hi ha de tot! Des de una cançó dolentíssima de Reggaeton (influencies externes jaja) fins a Rock i passant per mil estils més. Això si, el Heavy Metal i el rap se'm resisteixen.  Es podria dir que sóc  bastant fan de la  música catalana i el meu grup preferit és Txarango.


Sóc més de series que de pelis. Durant una època vaig estar enganxadíssima a Gossip Girl. I m'he enganxat a Pretty little liars i a Once Upon a Time tot i que no les he acabat.


Si voleu saber perquè vaig crear el blog i com va passar clikeu aquí.

Ja està! No descarto algun dia fer uns 50 coses sobre mi (però d’aquí molt)!
I bé si voleu algun consell, recomanació, fer-me un suggeriment o qualsevol cosa, em teniu:


a Goodreads:
                                                             
Wina00

o enviat-me un correu a:

atrapadaentrellibres@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)