8/28/2015

Ressenya: La felicidad es un te contigo

Hey Readers!

Com va? Ultimament el blog va un xic lent a nivell d'entrades, però es que el meu poble el wifi es quasi inexistent i tinc problemes per penjar entrades...
Avui us porto un llibre romàntic, i amb un toc d'humor.


Autora: Mamen Sanchez

Editorial: Espasa

Preu: 19'90

Idioma: Castellà

Saga: No

La inexplicable desaparición del gentleman Atticus Craftsman en el corazón de las tinieblas de la España profunda parece estar relacionada con las malas artes de cinco mujeres desesperadas, las empleadas de la revista Librarte, capaces de cualquier cosa con tal de conservar su trabajo.El inspector Manchego será el encargado de desenredar una trama en la que la comedia romántica se mezcla con el drama más tierno, la intriga policiaca desemboca en el mayor hallazgo literario de todos los tiempos, lo difícil se vuelve fácil y los problemas se ahogan en un mar de lágrimas... de risa. Todo esto para terminar descubriendo, qué cosas, que el amor lo explica todo.

AVISO PARA LECTORES:Esta novela puede afectar seriamente su percepción pesimista de la realidad. Provoca carcajadas y ganas de más. Sus personajes son como los hijos: cuanto más tropiezan, más se les quiere. Cuidado con sus corazones: les pueden entrar ganas irrefrenables de enamorarse


Vaig agafar aquest llibre de la biblio de total casualitat, em va cridar l’atenció la portada (ja, això de jutjar el llibre per la portada no ho porto massa be), però la veritat es que es molt bonica i la vaig trobar molt estiuenca.

Ens presenta l'inspector Manchego, un policia ja gran i que mai ha tingut cap cas emocionant .Tot canvia quan li encarreguen el cas de la desaparició de l'Atticus Crasftman el fill d'un important editor, tot comença quan aquest jove empresari angles ve a Espanya per despedir a les treballadores de la revista Librarte ja que no aporta fons i veuen que ja no serveix per res.
Paral·lelament ens presenta les 5 treballadores que formen la plantilla de Librarte, la Berta la jefa, un senyora gran que no s’ha casat mai i que fa una mica de mare a la redacció , la Soleà la guapa gitanilla de Granada i amb ganes de menjar-se el món, la Gaby l'enamorada que desitja tindre fills (però que no pot), l'Asunción la gorda, però de menopausa (com diu ella)   la Maria la mare estressada i infeliç amb el seu matrimoni.


Totes 5 tenen els seus problemes personals però per sobre de tot son molt amigues i ho comparteixen tot a la redacció.                                                                                                              
 Quan veuen que aviat poden anar totes 5 el carrer decideixen idear un pla: s’inventaran una historia per despistar l’Atticus durant un temps i mentrestant poder netejar comptes i poder salvar la revista. L’encarregada serà la Soleà que se l’endurà a Granada per enredar-lo.
La novel·la ens alterna trossos del passat on es veu quan l'Atticus arriba a Espanya i que passa amb les noies de Librarte, i trossos on estan en el present en veure la investigació de la desaparició i finalment com tot s’ajunta i les vides de tots els  personatges es creuen.
Els personatges, els vaig troba reals, ja que tenen problemes que ens podem creure, tot i així algunes coses les vaig trobar una mica de pel·lícula.  També m’ha agradat l’amistat tan solida que unia a les noies.

La veritat es que te un ritme molt agil,  i no s'et fa aburrit ja que passen moltes coses, en poc temps.
Es un llibre romàntic, sobretot quan tots els protagonistes creuen les seves vides, i es veu que sorgeixen sentiments entre ells. Tot i axi no el categoria com a llibre còmic tot i que si que m'ha fet treure un munt de somriures.
El final? Hi ha hagut una petita sorpresa que no m'esperava, però m'ha agradat.

Es una lectura molt estiuenca, fresca i alegre, us hi trobareu una novel·la romàntica, un toc d'humor i una mica d'acció! Us animo a llegir-la!

Puntuació

Us l'heu llegit? Us ha agradat? Us el llegirieu?
Ens veiem els comentaris!

2 comentaris:

 1. Hola! Tal com dius, sembla una lectura perfecta per a l'estiuet. No està malament! I m'han entrat ganes d'anar a la biblio a veure que hi trobo :')
  Ens llegim, un petò! <3

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola!
   I va perfecta per aquesta recta final d'estiu!
   Ja em diras que tal;)
   Un peto, ens llegim!

   Elimina

Comentaras? Merci!
Pots deixar la teva opinio, pero sempre amb respecte, i has d'avisar en cas d'SPOILER :)